0739429845

Historia

BRunnsviken design

"Det började med en husvisning"
Sedan 2013 har grundaren av Brunnsviken Design, Erika Adolfsson, arbetat med styling för privatpersoner, mäklare och företagare under namnet E Decor.
Bakgrunden till namnbytet är att jag i samband med att vi förvärvade en ny fastighet i Svalöv fick ta del av dess spännande historia. Huset består av en bostadsdel som är vårt hem och en stor verksamhetsdel, där jag kommer att fortsätta driva min passion för rum och miljöer.
1905 drevs i fastigheten ett litet snickeri. Historien säger att brunnarna på tomten inte sinade ens under torkan och att Svalövsbygdens invånare hjälptes tack vare vattnet i våra brunnar. Därefter kallades firman Brunnsvikens Snickeri.
Namnbytet till Brunnsvikens Design innebär inga andra större förändringar, förutom utökning av verksamheten som designstudio och showroom. Även egen design av möbler och personliga inredningsdetaljer till hemmet finns med under framtidsplanerna.
På så vis känner jag att Brunnsvikens själ lever vidare i fastigheten och i min verksamhet.


Logotype, historia, om Brunnsviken design, Erika Adolfsson, heminredning, Inredningsstylist, inredare, inredare TV produktion, inredare magasin, inredare reklamfilmer, designer, svalöv, inredare Skåne, inredare landskrona, inredare Helsingborg, inredare till mäklare

Brunnsviken design

Vårt team

Vi som arbetar under Brunnsviken Design lovar er en förstklassig service och vi har en bred kunskap inom design, inredning och organisering.
Kontakta oss för ett möte.
Vi designar hem & offentliga miljöer!  Vi utvecklar koncept för bostäder, arbetsplatser hotell, restauranger och  offentliga miljöer. Från idé till avslutat nyckelfärdigt projekt.   Våra ledord i alla projekt vi åtar oss är hållbarhet, funktionalitet, kvalité och fulländad service!   Kontakta mig för ett kostnadsfritt möte där vi pratar om din idé och vision.

Erika Adolfsson

Grundare av Brunnsviken Design Svalöv, Skåne.

Erika har arbetat med inredning sedan 2013 . Hon har stor erfarenhet av att driva butik och webshop. Dessutom har Erika arbetat inom servicerelaterade yrken sedan hon fick sitt första jobb inom restaurangbranschen som 16-åring. Så hon har en naturlig fallenhet för att skapa nöjda kunder och få dem att känna sig bekväma. Erika har alltid haft en stor passion för det estetiska och det vackra i miljöer. I varje projekt hon åtar sig värnar hon om det cirkulära tänkandet, ur miljömässiga och ekonomiska aspekter. Därför drivs Erika av att designa tidlösa projekt som håller länge. Den koloniala och havsnära inredningsstilen ligger henne personligen närmst.

Kontakt 073-9429845 

Heidi Ahlgren

Samarbetspartner.

Heidi startade sin yrkesbana som svetsare. Sedan 2021 driver hon sitt företag Inreder Med Stil, i Billeberga, strax utanför Landskrona. Hon har ett stort engagemang för återbruk och hantverk. Heidi älskar inredning från svunna tider och det ligger henne varmt om hjärtat att ta tillvara på det vi har och skapa miljöer med en personlig prägel som skapar en varm känsla.
brunnsviken design

Våra leverantörer & samarbetspartners